miercuri, 27 martie 2013

Nuntă în oraș


Nu știu alții cum sunt, dar eu iubesc orașele. Prefer să vizitez un oraș în loc să stau la plajă sau să skiez. Îmi place foarte mult când văd sesiuni foto prin oraș (Trash the dress și nu numai) și mi se pare un decor perfect. Așa că locația ceremoniei acestei nunți mi se pare de vis: în centrul orașului! Printre minunatele poze vă mai spun idei, proiecte și postări mai vechi.


Acești miri au ales un fundal de nuntă din tablă pe care se poate scrie cu cretă, iar în partea de sus sunt trecute numele lor și data nunții (mai multe idei de Fundaluri: aici). De asemenea, au pus la dispoziția invitaților baloane mari ca și recuzita pentru poze, iar acestea sunt foarte de efect (Idei de nuntă cu baloane aici).


Mi se pare extrem de interesantă paleta de culori aleasă: pe de o parte alb și negru, cu accente de auriu și explozii de culoare pe alocuri.
Aceasta este locația de care vă spuneam la început: centrul orașului. Trebuie să vă atrag atenția asupra unui lucru: au lăsat ca decorul să se completeze el singur, fără a adăuga flori imense, scaune colorate sau covorașe, care să atragă atenția de la clădirile drăguțe și scaunele de lemn.


După ceremonie, la ieșire... confetti!


În decorul meselor putem observa mai bine culorile nunții. Cu toate că florile sunt multicolore se observă foarte bine albul constrastat de negru, auriul atrage atenția subtil asupra vazelor și farfuriilor, iar veselia vine din plin prin buchetele de flori. Dacă vreți să faceți o astfel de vază cu sclipici, aveți tutorialul aici.


Ce cuvinte vă vin în minte la vederea pozelor acestei nunți? Spuneți-mi în comentarii!


photography: Megan Robinson // venue: The White Room Spokane, Washington // dress: Bridal Collections (Pronovias- Benicarlo) // bridesmaid dresses: Asos // groom’s suit: Indochino // groomsmen’s suits: Tux Center at Bridal Collections // hotel: The Montvale // makeup: Alicia at The Modern Apothecary for bride and Jamilla Collins for bridesmaids // rentals: Event Rents // cake: friend, Sara Reynolds // flowers: Bride and Robin Panagos // floral paintings: Bride & sister-in-law Camry Hatch // chalkboard backdrop + invites: Bride // food: mom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...