vineri, 15 martie 2013

Nou!!! Petale artificiale


Am adus pentru voi, dragii mei, un produs nou la Detalii de nuntă: petale artificiale. De ce aș folosi petale artificiale la nuntă sau alt eveniment? 

1. Sunt mai ușor de achiziționat. Decât să mergi să cumperi 10 buchete de trandafiri, la care să le rupi petalele, să le pui la uscat și să peri că vor arăta bine în ziua nunții; mai bine cumperi un set de petale artificiale.
Petale artificiale
Preț 2 lei/ 100 buc
2. Nu fac mizerie. Unele săli nu îți vor da voie să arunci petale pe jos pentru ca apoi să calci pe ele și să le pătezi covorul. Sau dacă vreți să le folosiți ca și decor pe mese, la fel, poți pune paharul pe ele și nu vor păta fața de masă. 
3. Se pot refolosi. După nuntă strângeți frumos petalele și le păstrați până la o masă festivă când redecorați cu ele sau până la Valentine's Day când îi faceți o surpriză soțului.
4. Puteți face diverse proiecte cu ele. De exemplu puteți lipi pe o bucată lungă de material multe petale până când aveți un covor din flori. Sau o perdea de flori cu ajutorul unor petale artificiale și ață.


 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...