vineri, 8 februarie 2013

Treci pe sageti

Iata ca am gasit o tema de nunta foarte interesanta: sagetile. Poate suna putin ciudat si cam greu de aplicat la un astfel de eveniment, dar aveti putina rabdare sa va explic. Cu putina imaginatie puteti incorpora mici sageti in tot felul de decoruri si nu doar ca si semn de orientare spre sala de nunta.


Sa incepem cu cea mai placuta parte: dulciurile! Aveti doua poze de inspiratie pentru decorarea unor briose foarte frumos pe tema sagetilor. Puteti folosi un pai sau o frigaruie la capatul careia sa lipiti varful sagetii, iar la celelalt capat o inimioara (ca si in poza de mai sus) sau o pana (ca si in poza de mai jos). Daca doriti sa mergem si mai departe, iata ca si tortul se poate conforma temei alese!
Nu departe de dulciuri sunt marturiile oferite invitatilor prin care le multumim ca au participat la marea noastra bucurie. Aveti mai jos un model simplu, dar daca ne gandim mai bine, orice cutiuta sau punguta mai simpla se poate adapta cu o mica sageata.


Trecem acum la categoria decoratiuni si veti descoperii (asa cum am descoperit si eu de curand) ca sagetile se potrivesc foarte bine la nunti! Daca aveti curajul sa alegeti un buchet mai nonconformist de mireasa aveti mai jos un exemplu. Acesta este in ton si cu butoniera mirelui. Numerele meselor sau aranjarea invitatilor la mese sunt alte doua posibilitati de incorporare a sagetilor. Toate aceste idei se pot adapta pentru nunta voastra, se pot crea chiar de voi si va incurajez sa incercati ceva special pentru acest eveniment important!In final avem clasica sageata spre locul ceremoniei, care poate lua multe forme si culori, care sugereaza tipul nuntii intr-un fel (mai eleganta sau rustica, de exemplu) si care tradeaza chiar de la inceput simtul vostru artistic si practic. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...