vineri, 15 februarie 2013

Nunta cu Jenga

Jenga este un joc foarte captivant la care ai nevoie de multă răbdare și îndemanare. Trebuie ca fiecare jucător să scoată câte o piesă din turn fără să dărâme turnul. Partea cea mai interesantă a acestui joc este când turnul se clatină si stă să cadă la fiecare tură. Dar să trecem la ale noastre... Ce legătură există între Jenga si nunți?! Aparent nici una. Dar fiecare nuntă trebuie să reprezinte cel mai bine mirele și mireasa. Astfel că cei pasionați de acest joc au găsit utilizări practice și simpatice pentru acest joc sau piesele lui la nuntă. 


Prima utilizare care ne vine în minte este desigur cea inițială: de joc! Puteți pune câte un joc pe fiecare masă, iar una dintre mese să aibă acest joc: Jenga. Sau puteți folosi un joc supradimensionat pentru exterior care va captiva mai multe persoane și va face atmosferă. În al doilea rând avem un tort a cărui formă este asemănătoare cu un astfel de turn. În cazul în care mirii aleg această temă pentru nunta lor și doresc să o scoată în evidență. un astfel de tort este perfect.

  

Pentru aranjarea invitaților la mese puteți folosi piese de Jenga. În cazul în care doriți să scrieți numele fiecărui invitat în dreptul locului său, aveți nevoie de câte o piesă pentru fiecare invitat. Cu un simplu marker scrieți numele pe piesă și o puneți în fața farfuriei. Pentru tabloul cu mesele, aveți mai jos un exemplu la fel de simplu de făcut. 


  
Dacă aveți un spirit mai nonconformist și nu doriți să folosiți un guestbook (caiet de urări) tradițional tot ce trebuie să faceți este să puneți la dispoziția nuntașilor piese de Jenga si markere, alături de câteva instrucțiuni. Fiecare invitat are la dispoziție o piesă de joc pentru a vă scrie urarea dorită. Iar apoi de câte ori vă veți juca cu piesele vă veți aminti de frumoasele momente ale nunții.În ultimul rând, puteți să prelucrați puțin piesele de Jenga pentru a le oferii cadou câte un breloc fiecărui invitat la nuntă. Doar pentru că nu s-a mai făcut nu înseamnă că nu se poate face! Vă provoc să folosiți idei proaspete în planificarea nunții voastre.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...