miercuri, 13 februarie 2013

DIY Fundiță suprapusăFundițele sunt un accesoriu foarte îndrăgit, care complimentează și scoate în evidență feminitatea și frumosul. Există foarte multe tipuri de funde, diferite modele, materiale și mărimi. Într-o postare mai veche am vorbit despre folosirea fundițelor la nuntă în diferite ipostaze (vezi postarea: Fundițe). Acum vreau să vă provoc să faceți și voi fundițe foarte drăguțe după un model foarte simplu.

Avem nevoie de:
panglică
foarfecă
pistol de lipit


Pentru început, tăiați din panglica aleasă trei fâșii de dimensiuni diferite. Eu am vrut să fac o fundiță cu care să decorez cutiuța pentru bomboane așa că cea mai lungă bucată de panglică este dublul cutiei. Următoarea bucată trebuie să fie puțin mai mică iar ultima chiar mai mică, se va folosi la mijloc.


În continuare, luați un capăt al panglicii și lipiți-l cu ajutorul pistolului de lipit la mijloc. Faceți acest lucru cu primele două bucățele de panglică. 


După aceea, suprapuneți cele două fundițe și lipiți-le la mijloc.


Acum vom folosi bucata cea mică de panglică. Aceasta are rolul de a acoperii imperfecțiunile apărute până acum. Puneți un strop de lipici pe mijlocul celor două funde suprapuse, apăsați ultima bucată de material, îndoiți spre spate o parte, lipiți și apoi repetați la fel și cu cealaltă parte.


 Puteți decora cu aceste fundițe suprapuse diverse obiecte sau haine, eu am ales să o folosesc pentru a înveselii acest model de mărturii și pentru a adăuga puțină culoare în peisaj. Aștept să îmi spuneți dacă ați încercat și voi să faceți astfel de fundițe!


Model Mărturii 01DS (1.5 lei/buc)
Mărime: 5 cm x 5cm x 5 cmRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...