miercuri, 16 ianuarie 2013

Târguri de nunți

A venit sezonul târgurilor de nunți cu marile aglomerații și multitudinile de idei atât de diferite și totuși atât de asemănătoare. Personal cred că aceste târguri sunt de ajutor pentru viitorii miri pentru a se familiariza cu toată gama de produse de nuntă ( rochii, costume, pantofi, invitații, flori, catering, mărturii, etc), dar și pentru a-și forma o idee asupra a ce își doresc ei cu adevărat. Chiar dacă nu ajungi să cumperi de la o astfel de expoziție s-ar putea să iei cartea de vizită a unui furnizor sau a unui fotograf cu care să închei un contract ulterior.

Câteva sfaturi pentru miri:

  • mergeți însoțiți de persoane care vă înțeleg, vă cunosc și în fața cărora puteți fi sinceri. De exemplu dacă urmează să probați rochii de mireasă, asigurați-vă că persoana cu care sunteți vă va spune o părere sinceră și vă va ajuta să faceți această alegere.
  • nu mergeți la târguri de nunți în grabă. Trebuie să aveți timp să vă uitați la sute de invitații și să alegeți între zeci de rochii de mireasă.
  • nu mergeți la târguri de nunți obosiți sau fără chef. Așa vă garantez eu că nu veți găsi nimic și vă va părea rău că ați mers. Pregătiți-vă să întâlniți oameni mai prietenoși și oameni mai arțăgoși.
  • dacă se oferă reduceri pe perioada târgurilor asigurați-vă că beneficiați de ele, dacă sunt cu adevărat reduceri și nu doar o iluzie.
  • nu vă panicați dacă nu găsiți ceva. Pentru majoritatea cuplurilor mai este timp până la marele eveniment.

Iar acum să vă spun despre târgurile de nunți din anul acesta.

Cluj:
București
Arad
Iași
Spor la cumpărături!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...