luni, 28 ianuarie 2013

Rochite pentru domnisoarele de onoare

In tumultul pregatirilor de nunta nu uitati de celelalte persoane implicate in eveniment; fie ca vorbim despre familiile voastre, domnisorii de onoare, nasii sau copilasii cu verighetele. Nu va investiti timpul doar in alegerea decoratiunilor sau a tortului, ci petreceti timp de calitate cu cei dragi, deoarece nunta trece, oamenii raman.

Acum sa revenim la domnisoarele de onoare si rochitele lor. Una dintre intrebarile cele mai comune din aceasta categorie este: cine plateste rochiile? Nu exista o regula care se aplica obligatoriu. In unele cazuri mireasa plateste, in altele isi platesc domnisoarele. Sau  se alege o cale de mijloc: mireasa plateste materialul, fetele platesc croitoreasa. Cred ca difera foarte mult intelegerea si de situatia in care va aflati, de pretul rochiilor si de relatia dintre mireasa si domnisoare.

As vrea acum sa va povestesc o intamplare de acu 4 ani, cred. Era luna Ianuarie si eram cu cele mai bune prietene prin oras, ne plimbam si cumparam (mai mult cu privirea). Una dintre prietenele mele urma sa se casatoreasca in Iunie, anul acela. Intrand intr-un magazin apreciat de noi am gasit niste rochite foarte dragute la reducere deoarece se schimba sezonul. Am inceput sa probam si ne-a placut si cum veneau, asa ca am hotarat, impreuna cu viitoarea mireasa, sa alegem si sa cumparam acele rochii pentru noi ca si domnisoare de onoare. A fost o foarte mare usurare pentru noi deoarece am gasit rochii care sa ne placa la toate, la un pret foarte bun si le-am cumparat din timp. Ne puteti admira in poza de mai jos.
De ca va spun asta acum?! Saptamana trecuta colindam din nou cateva magazine si am vazut niste rochii foarte frumoase la reduceri. Chiar am probat cateva cu o prietena si ea zicea ca una dintre ele s-ar potrivi ca rochie de domnisoara de onoare. Daca aveti la dispozitie o dupamasa libera, va sugerez sa vizitati cateva magazine si sa vedeti daca nu cumva gasiti exact ce aveti nevoie pentru domnisoarele de onoare!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...