miercuri, 30 ianuarie 2013

Nunta cu Scrabble

Eu zic ca a trecut prea mult timp de cand nu am mai mentionat folosirea pieselor de Scrabble la nunta! Pentru cei care sunteti mai nou veniti pe blog vreau sa va spun ca mie imi plac foarte mult aceste litere si felul in care ele pot fi implicate intr-o nunta. Pentru azi, vreau sa va prezint o nunta din portofoliul Boho Weddings, la care s-au folosit piesele jocului pentru numerotarea meselor, tabloul cu aranjarea invitatilor si indicarea locului fiecaruia. Problema este ca nu cred ca iti ajung piesele de la un singur joc de Scrabble daca ai foarte multi invitati la nunta. In acest caz, ar trebui sa dati o fuga la piata de vechituri si sa sperati sa gasiti vreo cateva seturi. Oricum, aspectul final merita efortul.

Pentru indicarea locului invitatilor s-au folosit niste fasii de hartie speciala, o piesa de Scrabble si stampile. Daca doriti sa faceti si voi trebuie doar sa decupati hartia, sa lipiti litera cu care incepe numele invitatului respectiv, iar apoi sa stampilati numele intreg in continuare. 
Numerele meselor sunt scrise cu piese de Scrabble lipite pe bucati de hartie colorata. Imi place foarte mult si faptul ca se pastreaza aceasta tema si se poate regasii in mai multe aspecte ale nuntii. 


Nu am putut sa las pe dinafara aceste initiale din lemn pictate foarte frumos.


Photographer – Jonny Draper, www.jonnydraper.co.uk 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...