vineri, 25 ianuarie 2013

DIY Fundal de nuntă


Nu știu dacă titlul vă inspiră ceea ce vom face defapt, dar nu am găsit o exprimare mai apropiată. Cred totuși că poza de mai sus este destul de clară pentru a vă duce în direcția dorită. Așadar, vom încerca să facem un fundal de nuntă din fâșii de hârtie. Puteți alege să faceți un fundal colorat, cum am făcut eu, un fundal pe culorile nunții sau un fundal în degrade cum este cel din poza de mai sus.


Avem nevoie de :
fâșii de hârtie
lipici

Grosimea și lungimea fâșiilor vor determina aspectul final al fundalului așa că vă recomand să faceți câteva teste înainte cu diferite lățimi și lungimi și să alegeți varianta care să place cel mai mult.


Cred că mulți dintre noi am făcut un astfel de lucru manual la școală. Iată ce trebuie să facem: punem lipici pe capătul unei fâșii iar apoi lipim cu celălalt capăt, formând o za. De aici înainte, punem lipici pe capătul fâșiei, trecem hârtia prin cercul anterior și apoi lipim de celălalt capăt.


La final se agață toate ghirlandele pe o sfoară sau pe un lemn. Sper că v-a plăcut acest scurt proiect și aștept să-mi spuneți dacă l-ați încercat!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...