luni, 21 ianuarie 2013

Comandă mărturii nuntă

Anul de înaintea nunții pare foarte lung la început și nunta pare undeva departe. Cu cât se apropie evenimentul zilele par tot mai scurte și lunile nu ne ajung. Sfatul meu este să plănuiți, să faceți și să cumpărați ce puteți în avans. De exemplu puteți face contractul cu fotografii și coafeza pentru a fi siguri că nu sunt ocupați în data nunții voastre. Puteți comanda sau face invitațiile de nuntă dacă vă găsiți modelul, iar când vine momentul distribuirii lor le aveți la îndemână. 

Așa stă treaba și cu mărturiile de nuntă: vă puteți alege un model din timp, îl comandați, iar cu o săptămână înainte de nuntă umpleți cutiuțele cu bomboane și totul e pregătit. De ce vă sugerez asta?! La Detalii de nuntă avem mai multe modele de mărturii; din acestea, unele modele sunt pe stoc, iar altele nu; din modelele pe stoc s-ar putea să se comande toate bucățile într-o anumită lună și până la următorul transport să dureze mai mult. Modelele care nu sunt pe stoc ajung la dumneavoastră în aproximativ o lună de zile. De aceea, chiar dacă nunta e în luna August, puteți alege de pe acum modelul dorit, iar în cazul în care acesta nu este pe stoc va ajunge cu siguranță la timp.
Pentru a veni în întâmpinarea celor care fac liste pentru orice (cum sunt și eu) am scris o postare cu planificarea pregătirilor de nuntă în anul de înaintea nunții și vă invit să vă verificați cum stați: Cât de devreme e prea devreme?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...