vineri, 21 decembrie 2012

Nuntă de iarnă

Chiar dacă sunt mai rare, nunțile de iarnă pot fi la fel de spectaculoase ca și cele din celelalte sezoane. Sunt anumite persoane cărora li se potrivesc nunțile pe zăpadă și la munte. Dacă vă gândiți să alegeți lunile friguroase pentru a face acest legământ al căsătoriei, puteți alege dintre două tipuri de decorațiuni, după părerea mea: stilul roșu și verde sau stilul alb și argintiu. Acestea sunt cele mai întâlnite palete pentru nunțile de iarnă. Culorile predominante sunt: alb, roșu, verde, argintiu și uneori albastru; iar în ultimul timp auriul merge la orice sezon! 





Vreau să vă sugerez câteva elemente de decor utilizate în general, dar nu vă conformați doar listei mele, ci mergeți și pe mâna imaginației voastre. Așadar, la nunțile de iarnă se folosesc multe lumânări, conuri de brad, crenguțe de brad, coronițe, globuri de brad, decorațiuni sub formă de fulgi și o mulțime de luminițe în diferite forme.





Nu uitați ce am menționat și într-o postare anterioară (Nuntă pe ploaie ) dacă vremea e mai rece decât vă așteptați sau e zăpadă deși ați sperat să fie uscat, nu lăsați asta să vă întristeze, ci faceți niște super-poze!



Dacă vreți să vă surprindeți invitații puteți pregătii și ceva care strălucește, gen steluțe sau lampioane dacă nu e prea noros.




Cele mai populare flori sunt cele albe în acest sezon, iar acestora li se asociază elemente în contrast. Dacă alegeți stilul mai tradițional, puteți utiliza și bucăți din lemn în diferite forme (am mai vorbit despre asta aici: Treci pe lemn). Cred că deja știți că îmi plac foarte mult felinarele și având în vedere că vorbim aici de multe lumânări, cred că este potrivit să adăugăm și un felinar pe ici pe colo. 




Acest suport pentru șervețel, croșetat, mi se pare că reprezintă foarte bine iarna dar arată și foarte frumos. Poate aveți în familie pe cineva care știe să tricoteze (o bunicuță) și adăugați la decorul de nuntă un element inedit.




Nu uitați să adaptați temei voastre dulciurile de la nuntă. Fie că e vorba numai de tort, fie că aveți și o masă de dulciuri (candy bar). Odată ce ați ales culorile nunții mergeți pe acestea și în ceea ce privește desertul.


Dintre mărturii vă pot recomanda câteva modele care se potrivesc. Dacă doriți să comandați sau aveți alte întrebări, nu ezitați să ne contactați. După părerea mea, cele mai potrivite bombonele cu care ați putea să umpleți cutiuțele sunt marshmallows (seamănă cu fulgi de zăpadă).


Model:25EB

Marime: 7cm x 3,7cm x 8,5cm

Culori: argintiu, auriu

Pret: 1,5 lei/ bucata



Pungulita Argintii
Marime: 6 x 9 cm
Pret: 2 lei/ bucata


Pungulita organza
Marime: 6 x 9 cm
Pret: 0,80 Lei/ bucata


Pungulita organza
Marime: 6 x 9 cm
Pret: 0,80 Lei/ bucata


Pungulite organza
Marime: 9 x 12 cm
Pret: 1 leu/ bucata


Sursa poze: 1, 2, 3, 4, 5, 6







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...