vineri, 14 decembrie 2012

Nuntă ca la carte

Vom rămâne la tema cărților pentru a ne inspira de la o nuntă la care s-a folosit acest element decorativ foarte frumos.


În buchetul miresei se regăsesc flori făcute din paginile unei cărți. De asemenea, veți observa în unele poze inimioare din pagini de poveste, care adaugă frumusețe decorului și amintirilor.


Butoniera mirelui este în ton cu tema nunții, având elemente de carte care atrag și bucură privirea.


La ieșirea lor de la ceremonia religioasă, mirii sunt întâmpinați și felicitați cu confetti. Aceste mici bucățele colorate au fost oferite invitaților în conuri făcute din paginile unei cărți. 


Un teanc de cărți, un borcan și trei trandafiri este tot ce ai nevoie pentru un decor superb. Dacă vă aventurați la mai mult, încercați pom-poms din cărți sau alte ghirlande și decorațiuni.Un proiect simplu și frumos: faceți dintr-o carte o ”vază” care să decoreze mesele de la nuntă și să uimească invitații. 


Imaginația nu are limite! Cărți suspendate, pagini în cascadă; un detaliu greu de uitat.


Nici masa de dulciuri nu trebuie uitată sau neglijată. În ton cu tema cărților, acestea sunt bune și pentru a înălța un vas cu prăjituri, dar și pentru a atrage atenția și asupra decorului de mai sus.


Imaginile sunt preluate de la Green Wedding Shoes 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...