miercuri, 5 decembrie 2012

Nuntă Alice și Cristi

Pregătiți-vă să vedeți o nuntă planificată în cel mai mic detaliu și cu multe multe surprize! Dragii mei prieteni, Alice și Cristi, au gândit din timp multe elemente de decor făcute de ei sau prieteni de ai lor și au pus în practică idei unice care au uimit invitații. Mă bucur că au ales să încheie această zi specială cu lansarea lampioanelor de la Detalii de nuntă. În continuare vreau să vă prezint câteva idei care mi-au plăcut în mod deosebit și care sper să vă inspire și pe voi în pregătirea marelui eveniment. Printre poze voi introduce completările și explicațiile miresei.


La biserică: ”Aranjamentul noi l-am gândit și am făcut rost de ceea ce era nevoie (paravan,coloana antica, băncuță), iar verighetele le-am pus într-un felinar micuț în care am pus un trandafir și între petale verighetele. Felinarul a fost pus lângă noi (lângă coloana antică) iar pastorul a luat trandafirul și  l-a adus când a început momentul jurămintelor.” În poza de mai jos puteți observa felinarul.La sală: ”Am avut un cvartet care a cântat de la început până jumătatea primei pauze.””Colțișorul acela cu tabla cu "povestea lor" mi l-au facut prietenele mele.”


Eu am văzut pe internet un dovleac în care era un aranjament floral, așa că l-am adaptat și le-am cerut celor ce mi-au făcut florile să îmi pună pe masa de fructe un pepene roșu (lebeniță) în care să fie un aranjament floral.”


În loc de acel caiețel în care îți scriu invitații, Cristi a venit cu ideea sa luam o pânză și s-o împărțim în mai multe pătrate astfel încât invitații să deseneze "cadouri pentru miri". Ne-am bucurat pentru că au desenat amintiri faine pe care le-au avut cu noi sau alte idei și partea faină a fost că acolo au pictat în special băieții, care în caiet probabil că nu ar fi scris...;)) Am zis ca îl vom înrăma să-l punem pe perete, însa nu au avut toți loc să deseneze asa ca și-au făcut loc și au umplut și marginile, așa că nu-l mai putem înrăma.”

Mirii au pregătit această ramă pentru invitați, ca aceștia să aibă poze mai frumoase și interesante. Pentru a completa decorul, au adăugat câteva flori în colțul ramei. 


”Pentru cei care m-au furat am pregătit un alt cadou plin cu dulciuri de copii, bomboane pe băț, ou kinder, pufarini etc.”


Am pregătit pentru cei mici care îmi furau pantoful un cadou: o pereche de pantofi vechi plini de praf din pod:)) . Copiilor le-am dat foi cu desene scoase de pe internet și creioane colorate, dar binențeles că au ajuns și la acuarele.” Iar fratele mirelui a întreținut atmosfera în mijlocul celor micuți făcând figurine din baloane și alte trucuri.Copăcelul cu poze: întotdeauna eram revoltată și eu și cristi că nu primim pozele de la nunțile la care mergem sau le primim după 5 ani. Am auzit că cineva a făcut pozele cu invitații si le-au  scos cât au putut de repede și le-au pus pe o sârmă. Așa că noi am adaptat: am vorbit cu fotografii și cu cineva care putea scoate pozele. După aperitiv am început să facem în pauza aceea pozele cu invitații (a durat ceva,că erau multi). După ce le-am terminat un fotograf s-a pus sa le editeze, iar când le-a terminat le-a trimis la printat. Când au venit am adus copăceii și au început persoanele special desemnate să prindă pozele în copăcei. Iar apoi invitații nu își dădeau rând să și le ia și nu le venea să creadă. M-am gândit mult cum să fac copăceii încât să fie simplu de făcut.” Felicitări Alice, copăceii sunt super-drăguți și într-adevăr este foarte bună ideea de a oferii pozele pe loc.


Pe lângă pozele care rămân o frumoasă amintire, mirii au prezentat invitaților și un filmuleț despre ei, pe care îl puteți urmării aici. Nuntașii au fost încântați să afle mai multe despre cei doi miri și în același timp s-au amuzat de unele replici din filmul gen interviu.


În încheierea evenimentului mirii împreună cu invitații au lansat lampioane albe de la Detalii de nuntă. 
Alice și Cristi, vă dorim o căsnicie fericită!


Furnizori:
Fotografi: Intuitiv Art
Rochia de mireasă: Salon Geea
Flori: Nunta Alba
Lampioane: Detalii de nuntă
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...