vineri, 7 decembrie 2012

DIY Cadou cheie


Știm cu toții că luna Decembrie mai este numită și luna cadourilor, de aceea vă sugerez ca anul acesta să alegeți cadouri hand-made. Cu siguranță că familia voastră se va bucura mai mult de ceva făcut cu propriile mânuțe, decât de un cadou cumpărat în ultimul moment. Aveți mai sus poza care m-a inspirat și m-a motivat să mă pun pe treabă, așa că eu vă invit pe voi să vă apucați!


Avem nevoie de:
carton
o cheie
tuș
ștampile cu literele
perforator cerc
sfoară sau panglică 
pistol de lipit cu silicon


Pentru început, alegem un carton sau hârtie cartonată care să  ne placă. Îl decupăm după forma unei etichete și cu ajutorul perforatorului sub forma de cerc, îi dăm o gaură în partea de sus. Mai apoi, folosindu-ne de ștampilele cu litere, imprimăm mesajul: ”Key to my heart”!


Pentru următorul pas avem nevoie de pistol de lipit cu silicon. Cu ajutorul acestuia, lipim cheia de eticheta pregătită anterior. Puteți lipi cheia drept sau oblic, în funcție de cum vă încape pe materialul pregătit și de cum vă place mai mult.


Ultimul pas constă în alegerea sforii sau panglicii pe care o vom folosi. Eu am ales o sfoară albă și o panglică roșie subțire, pe care le-am împletit, iar apoi le-am trecut prin gaura etichetei și le-am înnodat la capăt.


Acest cadou transmite un mesaj foarte romantic și este la îndemâna oricui să-l facă. Dacă veți alege să îl oferiți de Crăciun, puteți apoi chiar să-l agățați pe brad ca și ornament. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...