vineri, 23 noiembrie 2012

Pungulițe parfumate


La noi, în Cluj, sunt din când în când târguri cu diverși meșteșugari și oameni pricepuți, iar eu ador să mă plimb printre ei și să admir lucrările lor. La un astfel de târg mi-am cumpărat un săculeț de lavandă. Îmi place foarte mult lavandă și pentru cum arată în ghiveci și uscată și cum miroase. 


Se zice că e foarte bine să pui în dulap, printre haine, un săculeț cu levănțică pentru a răspândii mirosul dar și pentru a ține la distanță dăunătorii. 


Tot gândindu-mă eu unde să pun săculețul ”minunat”, am ajuns la concluzia că îmi trebuie mai mulți săculeți. Așa că am trecut la treabă. 


Am luat câteva pungulițe de organza de diverse culori (alb, roz și roșu) și cu ajutorul unei lingurițe le-am umplut cu flori de levănțică. Având în vedere materialul din care sunt făcute pungulițele mirosul se simte foarte puternic și astfel are efectul dorit.


Dacă doriți să achiziționați astfel de pungulițe, nu ezitați să ne contactați aici
Pungulițe de organza de diverse culori
Marime: 6 x 9 cm
Pret: 0,80 Lei/ bucata


M-am gândit că nu e o idee rea să se ofere chiar la nuntă astfel de mărturii. În loc de clasicele bomboane în pungulițe, să oferiți invitaților ceva ce va ține mai mult timp. Iar pentru acest scop, puteți să adăugați mărturiilor un mesaj de mulțumire. Astfel, am folosit o ștampilă cu mesajul ”thank you” și un tuș de culoare roșie.


Apoi decupați cu grijă conturul ștampilei.


Iar pentru a o putea atașa pungii, îi vom face o gaură cu perforatorul cerc. 


Se introduce mesajul pe panglica punguliței și se face un nod sau o fundiță. Puteți alege ce mesaj doriți să scrieți pe această mică etichetă. După ce am terminat acest proiect m-am gândit să ofer cadou aceste mici creații; de Crăciun sau pur și simplu ca apreciere față de unele persoane. Vă propun să încercați și voi!


Puteți comanda pungulițe din organza aici:

Cristina Chis
e-mail: cristina@detaliidenunta.ro
telefon:  0728319691

Acestea se vând la bucată și nu există o comandă minimă.
Puteți vedea ce modele avem pe stoc aici .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...