miercuri, 14 noiembrie 2012

Nuntă muzicală

Muzica este o foarte bună sursă de inspirație în viața de zi cu zi, așa că de ce nu ar putea fi și pentru nuntă?! Nu trebuie să fiți mari muzicieni sau să cântați la un instrument pentru a alege această temă la nuntă. Trebuie doar să faceți rost de multe partituri și multe instrumente. Puteți integra această temă muzicală în aranjamentele florale, în decorațiuni și chiar pe masa de dulciuri și în tort. Dacă vă hotărâți la această temă din timp, puteți face chiar și invitațiile cu o tentă muzicală. Nu există limite ale imaginației, așa că nici eu nu limitez posibilitățile la cele enumerate de mine. 


Puteți să vă îndulciți invitații nunții cu note muzicale! Dulciurile pot fi decorate ele însele cu motive muzicale sau să existe elemente de decor care să sugereze tema. Aveți un exemplu în poza de mai jos, unde s-au folosit mai multe tipuri de instrumente.După cum spuneam, aveți nevoie de multe partituri pentru decor. Acestea le puteți folosi pentru a scrie meniul sau locul fiecărui invitat; pentru a aranja mai special buchetele domnișoarelor de onoare sau pentru a face ghirlande care să decoreze sala de nuntă.Să nu uităm despre citatele frumoase despre muzică pe care le puteți folosi în cadrul unei nunți cu temă muzicală.A lifetime is not enough for music. ~Sergei Rachmaninov”; “Music expresses that which cannot be said and on which it is impossible to be silent.”  Victor Hugo


Uneori puteți găsi instrumente folosite la piața de vechituri, pe care le puteți folosi la decor pe mesele invitaților, pe masa de dulciuri sau chiar ca și buchet de mireasă.Un mare avantaj a unei nunți pe tema muzicii este că mirii vor avea poze foarte frumoase, deoarece acest decor arata incredibil! Dacă amenajați o zonă specială pentru poze cu invitații, nu ezitați să extindeți tema și la acest spațiu!


În final, vreau să vă prezint cel mai drăguț suport pentru cardurile cu numele invitaților! Acesta are forma unui pian de mărimea 4 cm înălțime, 5 cm lungime și 3 cm lățime. Este modelul 43EB și îl puteți achiziționa la prețul de 20 lei/ bucată aici. Avem și multe modele de mărturii de nuntă pe care vi le putem oferii pentru a le personaliza pe tema muzicală.


Sursa poze: 1, 2, 3, 4, 5Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...