miercuri, 28 noiembrie 2012

DIY Suport din cleme de rufe


Astăzi rămânem pe tema clemelor de rufe și vom încerca să le găsim o nouă întrebuințare. Avem așadar un nou Do It Yoursefl (DIY) foarte simplu, cu foarte multe posibilități de personalizare și de asemenea, ieftin.


Avem nevoie de:
cleme de rufe
bandă dublu adezivă
foi colorate
nasturi
alte accesorii.Prima dată tăiem fâșii din foile colorate sau cu model, de mărimea clemelor de rufe. Lipim aceste fâșii cu bandă dublu adezivă, iar apoi decorăm după bunul plac. 


Primul model de cleme este decorat cu hârtie roz și inimioare din plastic. Acesta s-as putea folosi pentru a indica locul invitaților la nuntă. În acest caz aveți nevoie de câte un astfel de suport pentru fiecare invitat.


Al doilea model, este o clemă acoperită cu hârtie verde cu model și accesorizată cu un nasture roșu. Am decis că acest model ar putea fi suportul pentru numărul mesei. Eu am scris ”Masa 3” cu un creion auriu și îmi cer scuze, că nu se prea vede în poze.


Ultimul model este cel mai simplu: clema este acoperită cu o hârtie destul de interesantă, astfel că am ales să nu mai atașez nimic. Acest suport m-am gândit eu că s-ar potrivii pe masa de dulciuri; să indice ce conține fiecare vas.

Puteți folosi acești suporți și pentru a expune poze prin casă sau factura de la gaz, ca să nu uitați de ea. Vă invit să vă înveseliți locuința cu puțină culoare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...