miercuri, 21 noiembrie 2012

DIY Mini tablouri


Cred că fiecare dintre noi avem anumite lucruri prin casă pe care le-am cumpărat crezând că vom face ceva cu ele, iar acum stau în dulap de o vreme buna. Ei bine, așa aveam eu aceste mici tablouri din Aprilie când le-am cumpărat cu un gând, dar mai apoi nu mi s-a mai părut așa interesant. Și iată că totuși a venit și rândul lor! M-am gândit să fac ceva pentru iubitul meu soț și așa că m-am pus pe treabă.


Am folosit trei mici pânze de tablou cu latura de 5cm, foi pentru scrapbooking, un nasture de lemn, doua inimioare din fetru și ștampile.


Prima dată am colorat marginile tablouașelor, îmbibându-le în tuș pentru ștampile. Nu trebuie să faceți să arate egal colorat, tocmai asta era ideea și farmecul.


Apoi am tăiat foile pentru fiecare în parte, de mărimea necesară. Cea din mijloc este mai specială, de aceea am folosit o pagină cu love și am lipit două inimioare foarte drăguțe din fetru. Aceste inimioare le-am cumpărat de la Daco și sunt foarte mulțumită de ele.


Mesajul pe care am vrut sa-l transmit este ”I love you”, așa că pe primul pătrățel am ștampilat prima parte și pentru a înveseli atmosfera, am atașat un nasture din lemn. Ultimul mini tablou este cel mai simplu, pe el am doar ștampilat ce era rămas.


Eu am pus aceste tablouri pe un raft cu cărți, dar se pot și agăța pe perete dacă atașați o panglică la spate, care să fie lipită de fiecare tablou. Acest proiect este pentru mine o decorațiune pentru casă, dar foarte bine poate fii folosit și la nunți. În poza de mai jos puteți vedea cum a ales soțul meu să și le pună.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...