vineri, 5 octombrie 2012

Nunta Olivia si Emanuel

Am avut onoarea sa fim parte la nunta Oliviei si Emanuel prin cateva produse "Detalii de nunta". Toate drepturile asupra pozelor apartin lui EmmPhotography.


In prmiul rand, mirii au folosit suportii cu inimioare (Model 17EB) pentru a decora masa mirilor cu niste semne foarte dragute Mr. & Mrs. (Domnul si Doamna).O alta utilizare a acestor suporti, a fost pe masa de dulciuri. Aceasta fiind plina cu bunatati, era nevoie de cateva explicatii cu privire la ce contine fiecare platou. Foarte dragut.In al doilea rand, mirii au ales sa ofere invitatilor marturii Mire si Mireasa (Modelul 02DS). Aceste cutiute completeaza foarte bine si decorul meselor, dar sunt si o amintire draguta pe care multi o vor pastra.Un al treilea detaliu, sunt balonasele de sapun (Model 09EB). Puteti observa sticluta in poza de mai sus, iar in cea de mai jos, se vad balonasele in actiune. Copiii se bucura intotdeauna de acest mic detaliu.In ultimul rand, mi-a placut foarte mult ca au avut lampioane la nunta. Nu au fost cumparate de la noi, dar mi se pare un element excelent pentru nunta! Daca doriti sa cumparati, intrati aici. 


Olivia si Emanuel, va multumim pentru colaborarea voastra si va dorim o casnicie plina de pace si bucurie!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...