vineri, 12 octombrie 2012

Nunta Claudia si Dani


O alta mireasa care a ales Detalii de nunta, este Claudia. Mi-a placut de ea pentru ca s-a interesat de aceste mici detalii din timp si nu a lasat totul pe ultimul moment. Si acest lucru cred ca se vede la o nunta, atunci cand toate merg cum au fost planuite cu mult timp inainte. Toate drepturile asupra fotografiilor apartin photo Vela.
Desi culoarea nuntii era roz, miresei i-au placut foarte mult aceste marturii ivory, foarte elegante. La inceput ideea a fost sa inlocuiasca fundita cutiutelor cu una roz, dar ulterior s-a hotarat la una aurie. Avand in vedere celelalte elemente prezente pe masa de nunta, multe dintre ele roz, aceste marturii aduc un echilibru perfect si un decor select.Dupa cum va spuneam, apreciez acest cuplu pentru lucrurile mai deosebite pe care le-au facut pentru nunta si chiar daca unii invitati nu le-au observat, cred ca au meritat tot efortul lor. In primul rand mi se pare foarte ingenios covorul pe care au intrat in Capela (vezi prima poza)! Apoi, faptul ca au folosit baloane de sapun si au fost intampinati de acestea; arata excelent in poza si cred ca si in realitate a fost un sentiment placut sa treci printr-o perdea de balonase. 


Imi place ca au poze mai ingenioase cu inelele, despre care am mai scris si aici si sunt de acord cu ei, ca lampioanele sunt o incheiere perfecta pentru o nunta frumoasa. Va dorim o casnicie trainica, Mr & Mrs Oros.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...