luni, 29 octombrie 2012

DIY Card asezare invitati


Nuntile aduc cu sine un set mare de cheltuieli, asa ca pe cat posibil va incurajez sa va folositi imaginatia si indemanarea si sa faceti multe proiecte handmade. Puteti incepe cu cel de azi care este foarte simplu si de ajutor. Daca faceti o repartizare a invitatilor la mese si doriti sa marcati locul fiecaruia cu un card (placecard), vreau sa va prezint un model handmade.


Vom avea nevoie de carton, o bucata destul de mica, eu am folosit una de 10cm x 8cm, o stampila si o foarfeca. Prima data indoim bucata de carton pe la mijloc si apoi in amandoua capetele la aproximativ un centimetru.


Imprimam stampila cu modelul si de culoarea dorita la mijloc, astfel incat mijlocul stampilei sa fie la indoitura cartonasului.


Decupam cu mare grija si multa rabdare partea stampilei care depaseste indoitura de mijloc a cartonului. Puteti folosi la inceput un cutter si apoi o foarfeca.


Cu ajutorul pliurilor de la capetele cartonului, cardul va sta foarte bine.


Scrieti numele invitatului cu un pix sau stilou de mana sau imprimat de inainte de bucata de carton.


Am mai realizat acelasi model, dar folosind carton de model diferit, stampila sub forma de inimioara in loc de fluture, iar numele invitatului l-am imprimat cu ajutorul unor stampile cu litere.


Puteti folosi carton pe culorile nuntii, stampile cu modelul preferat de dumneavostra si tus care sa se potriveasca. Aveti grija sa nu folositi un tus care sa nu contrasteze destul cu culoarea cartonului si astfel sa nu se vada.


Aceste carduri nu trebuie sa iasa in evidenta in mod special, ci doar sa ajute la organizarea nuntii, dar si sa completeze decorul meselor alaturi de flori si marturii. In functie de cati invitati aveti la nunta, procesul de creatie va fi mai lung sau mai scurt. Spor la treaba!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...