luni, 15 octombrie 2012

Bufnite de nunta


Azi am o invitata foarte speciala pe blog, care a avut o idee extraordinara: sa coasa bufnite. Numele ei este Anca Dan, iar creatiile sale le puteti admira pe pagina de facebook Cu drag, pentru tine. In ultima perioada, bufnitele sunt foarte prezente in decoratiuni, tablouri, bijuterii si chiar prajituri. Va las cu povestea bufnitelor care au ajuns sa fie invitate la o nunta.

Bufnitele mele au vazut lumea pentru prima data la Targutu’ Vintage, in septembrie anul acesta. M-am bucurat sa vad cate zambete au adus pe buzele trecatorilor de toate varstele. Copii, parinti, doamne in etate, domnisoare, sotii au apreciat creatiile mele. Intr-adevar neasteptata insa a fost reactia tinerilor domni, care au apreciat si ei nesperat de mult bufnitele vesele si frumoase .

Dar cea mai mare surpriza (desi n-au fost putine) mi-au facut-o doi tineri veseli si originali cand mi-au spus ca vor un numar x de bufnite- pentru nunta lor. Am facut schimb de numere pe loc si am pastrat legatura pentru cateva detalii. Asa ca m-am asternut la creat, caci mi se daduse libertate totala, singura doleanta a solicitantilor fiind aceea ca toate sa fie colorate. Am stabilit combinatii de materiale care sa indeplineasca cerinta lor si in plus sa imite diversitatea personajelor care compun un alai real. Am imaginat personaje mai colorate, mai serioase, mai batranesti, mai tineresti, feminine, masculine si chiar mai “straine”, care trimit cu gandul la o ruda/ prieten din afara tarii, reunit cu cei dragi cu ocazia fericitului eveniment. Dar placerea mea cea mai mare a fost sa creez un mire si o mireasa, doua personaje deosebite, foarte dragi mie si care au primit o multime de aprecieri. 
Bufnitele aveau sa faca parte din decorul meselor de la nunta si mirii intentionau sa le pastreze pe toate la sfarsit. Ideea cu bufnitele mele unicat ca decor a fost foarte inspirata, deoarece astfel mirii au adus invitatilor ceva nou si au imbogatit atmosfera petrecerii cu un plus de veselie. Si mai ales au reusit sa isi sustina originalitatea costumatiilor (costume populare minunate!) si cu decorul salii. Insa bufnitele au fost indragite de catre invitati, care si-au exprimat dorinta de a le pastra. Asa ca cei doi insuratei m-au rugat sa le mai fac cateva, dupa eveniment.
Asadar, majoritatea invitatilor au primit si o bufnita pe langa punguta cu atentii obisnuite ce se ofera la sfarsit- o idee excelenta! Iar eu m-am simtit grozav creand si confectionand alaiul bufnitesc si personajele centrale. Mai am multe idei de alai, de miri si intentionez sa le pun in practica pentru alte cupluri care isi doresc ceva inedit pentru ziua lor speciala. Iar intre timp voi crea mai multe feluri de obiecte decorative frumoase si mai ales multe personaje bufnitesti, Cu drag, pentru tine!
Pentru mai multe detalii si comenzi, va invit sa vizitati pagina Cu drag, pentru tine by Anca Dan. Multumesc Anca pentru ca ai impartasit cu noi aceasta poveste frumoasa. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...