marți, 11 septembrie 2012

DIY Numere de masa


Toate nuntile la care am fost in ultimul timp aveau o oarecare aranjare a invitatilor la mese si consider ca este necesar deoarece altfel risti sa ramana tot cate un loc liber la fiecare masa si cei care ajung mai tarziu nu mai au loc. Pentru o mai buna organizare, se asociaza fiecarei mese un numar, iar la intrare ti se spune la ce masa stai. Vreau sa va prezint azi trei idei de numere de mese foarte simplu de facut!


Primul pas este aceaslasi la toate trei modelele: scrieti numarul pe carton dupa forma dorita. Puteti de asemenea sa printati numarul cu un anumit font si desenati pe carton urmarind modelul.


Apoi se decupeaza numarul desenat .


Primul model: numar cu harta! Se deseneaza si pe o harta exact modelul de numar decupat din carton. Apoi se lipeste numarul decupat din harta pe cel din carton.


Al doilea model: numar cu sclipici! Se poarta nuntile pe auriu (golden) asa ca am ales sclipici auriu. Numarul din carton se acopera cu lipici, apoi se toarna sclipici din abundenta, se scutura excesul si se lasa la uscat aproximativ o zi.


Al treilea model: numere cu inimioare! Acesta a fost si cel mai migalos dintre toate trei. Pe numarul decupat din carton se lipesc una cate una inimioare din paiete. 


Puneti lipici doar pe portiunea ce urmeaza sa o faceti imediat, altfel se intareste. Va sfatuiesc sa folositi lipici care se usca transparent. Eu aveam unul transparent si cu sclipici prin el.


Inimioarele pot fi inclocuite cu nasturi sau orice altceva doriti. 


Si iata cele trei numere gata! Foarte simplu, nu-i asa?! Mai jos vreau sa va arat cateva sugestii de prezentare.


Numarul din harta in suportul argintiu sub forma de inimioara.


Numarul din inimioare in suportul felinar.


Numarul cu sclipici intr-o rama simpla.


Indoiti o bucata de carton sub forma de dreptunghi in doua, iar pe una din parti lipiti numarul. Pentru acest proiect ar trebui sa folositi carton mai gros.
  

Cea mai simpla varianta este cea din poza de mai sus! Faceti numerele dintr-un carton mai gros astfel incat sa stea drepte si frumoase si le sprijiniti cu aranjamentul floral de pe masa sau vaza cu moristi de vant! 

Puteti vedea tutorialul de la moristile de vant sau pom-pom-urile din poza de mai sus apasand pe cuvantul respectiv. Daca doriti sa achizitionati suportii de numere din pozele de mai sus sau alte produse pentru nunta, vizitati pagina "Produse Detalii de nunta" si apoi contactati-ne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...