marți, 25 septembrie 2012

DIY Ghirlanda usa

Dupa cum am mai spus si de alte ori, cred ca mai importanta decat nunta, e casnicia si viata de familie. Asa ca vreau sa va prezint un proiect pe care l-am facut pentru casa noastra. Am cumparat o ghirlanda rotunda din polistiren si planuiam sa fac ceva, pentru a ne scrie numele pe usa de la intrare intr-un mod mai creativ. Astfel de ghirlande se pot folosi foarte frumos si in decorul de nunta, pentru a scoate in evidenta un mesaj sau  doar pentru a inveseli atmosfera. 
Nu am avut un plan, cum as vrea sa arate in final, ci am incercat mai multe panglici, mai multe materiale, mai multe nuante si alte accesorii, iar la final am lasat doar cele care mi-au placut si cele care au fost aprobate de sotul meu. In primul rand, am infasurat in jurul suportului rotund sfoara alba, si panglica mov si verde. Apoi am folosit un material pentru a acoperi restul ghirlandei. Acesta l-am lipit la spate, cu pistolul de lipit, in mod aleator. 
In mijloc am agatat un cartonas cu numele. Acesta e prins cu o ata de partea din spate a ghirlandei. In partea dreapta am adaugat trei nasturi verzi, iar in partea stanga, decupajul unei case. Daca va apucati de un astfel de proiect, eu zic sa-l faceti dupa cum va conduce imaginatia, sa nu aveti totul prestabilit, caci astfel veti ajunge la un model mult mai frumos si personal, decat daca ati urma pas cu pas un tutorial. Daca aveti si voi un model de ghirlanda, astept sa il impartasiti cu noi!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...