joi, 27 septembrie 2012

Cei mai tineri nuntasi

La fiecare nunta sunt si cativa invitati mai tineri si mai jucausi ca si ceilalti: copiii. Fie ca sunt frati, verisori sau prieteni, trebuie sa ne gandim si la ei in organizarea nuntii. Cateva sfaturi pentru aceasta:

1. Asezati toti copiii la o masa. Acestia se vor imprietenii foarte repede iar distractia va fi in toi la masa lor. 

2. Oferiti-le ceva special care sa ii tina ocupati. Pornind de la aceasta idee, aveti in poza de mai jos un exemplu: un mini-kit pentru copii. Daca vreti ca atentia sa le fie concentrata pe ceva, trebuie sa le-o directionati intr-acolo.


3. Considerati prezenta copiilor la nunta un atu! Cum?! Faceti-va poze cu ei, copiii ies foarte dragut in poze si de obicei sunt imbracati frumos. Mai mult, le puteti oferi balonase de sapun, cu care se vor distra pe perioada nuntii si in acelasi timp vor crea o atmosfera placuta si un cadru bun pentru poze in mijlocul balonaselor care plutesc.

Comanda balonase aici.

4. Comandati meniuri mai mici pentru copii. Parerea mea este ca oricum la nunti se risipeste mancare, avand in vedere cate feluri de mancare se ofera. Cu atat mai mult copiii nu vor putea manca portiile mari de mancare. De aceea, confirmati anterior nuntii numarul de copii ce vor participa pentru a li se pregati portii mai mici.

Nu ezitati sa invitati copii la nunta, caci acestia aduc un aer special atmosferei si ne fac sa zambim de multe ori!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...