marți, 28 august 2012

Tortul


A venit momentul sa vorbim despre cea mai dulce parte a nuntii: tortul. Sunt foarte multe idei de torturi de nunta, unele mai interesante ca altele. Totusi, ce conteaza in alegerea tortului?! Cred ca stiti deja ce voi spune: conteaza sa va reprezinte! Aveti mai jos modele din toate categoriile.


Nu uitati faptul ca tortul va aparea in poze si multa lume intreaba cum a fost tortul. Alegeti un model care sa se potriveasca si cu tema nuntii, culoarea nuntii si celelalte decoratiuni. 

Tort pentru o nunta cu tema nautica. Folosirea culorii auriu il face sa arate mai classy.

Tort cu bomboane M&MCred ca suntem cu totii de acord ca la nuntile din Romania se da prea multa mancare si astfel, pe cand se ajunge la tort invitatii nu mai pot manca. Cu toate acestea, fiti foarte atenti la alegerea tipului de tort, a aromelor si gusturilor. Un tort bun se tine minte si se vorbeste despre el. Cand mergeti la alegerea tortului pe la cofetarii, cereti sa gustati din toate modelele care va surad, pana il gasiti pe "the one".De multe ori se folosesc la decorarea tortului flori naturale si fructe naturale. Aveti si in poza de mai sus un exemplu foarte reusit, dupa parerea mea.


Dupa cum puteti observa exista foarte multe modele elegante, dar si foarte multe modele jucause. Nu ramaneti intr-un sablon ci cautati si cereti sa vi se faca exact tortul visat. Noi am fost asa de incantati de tortul nostru, incat abia am asteptat momentul.


Tort inspirat de rochia de mireasa; observati fundita, dantela si nasturii din partea de sus.


Si in final doua torturi simple: unul clasic si unul pe tema orasului "New York". Pentru cineva acestea au fost torturile mult visate. Voua care va place?Surse:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...