miercuri, 22 august 2012

Povestea voastra


Saptamana trecuta am fost la o nunta si vreau sa va prezint unul din elementele care mi-a atras atentia. Avand in vedere ca mireasa este o mare artista, au fost multe lucruri facute manual si mesterite cu grija. Va invit sa vizitati blogul ei: aici.


Culoarea nuntii a fost mov si s-a putut observa asta in buchete, in rochiile domnisoarelor de onoare si in decoratiuni. Aceste mici carticele contin povestea lor! Mi s-a parut foarte dragut ca toti invitatii sa stie mai multe despre ei. Erau cateva intrebari la care raspundeau mirele si mireasa pe rand. Intrebarile erau de genul: cand v-ati cunoscut, ce ti-a placut la el/ea, cum va vedeti peste 5 ani.


Carnetelele acestea erau facute destul de simplu: coperta dintr-un carton mai tare, iar foile cu povestea capsate de acesta. Partea mai complicata a fost, cred eu, inimioara facuta din quilling pe coperta.


Felicitari Bia si Oti! Ma bucur ca v-ati folosit ideile la nunta voastra si un lucru atat de simplu precum aceste carnetele au inveselit invitatii.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...