marți, 7 august 2012

Baby Shower

Cu putin timp in urma am organizat impreuna cu cateva prietene un Baby Shower, iar la decor am folosit cateva lucruri handmade, despre care vreau sa va povestesc.


La orice baby shower trebuie sa fie prezent tortul de scutece! Nu doar ca arata frumos, dar in scurt timp e si foarte practic. Sunt multe idei de torturi, nu doar cel clasic, ci chiar sub forma de masina sau carucior. Noi am ramas totusi la forma initiala de tort.


In primul rand, am facut cateva flori din acestea de hartie, aveti tutorialul aici. Am ales sa fac mai multe albastre si verzi deoarece bebelasul e baiat, dar pentru a inveseli atmosfera am facut si cateva mai colorate. A mai fost de asemenea si o floare din aceasta din foi de ziar.Am facut si o ghirlanda din cravate, aveti tutorial de ghirlande aici. Foarte simplu si foarte de efect. La sfarsitul petrecerii am scos cravatele de pe ata si ne-am tot facut poze cu ele. Puteti alege pentru baby shower de baietel sa faceti doar cravate albastre sau verzi, dar eu am vrut sa fie un decor vesel.


Cadourile primite au fost foarte practice; le-am scos pe toate din pungulite si le-am aranjat frumos intr-un cos, care ramane si ca decor pe timpul petrecerii.


Am mai pus pe masa diverse decoratiuni, alaturi de mancare. Am facut cateva semne la mancaruri pentru a scrie ce contin bolurile. Printre altele, am bagat in cateva borcane jucarii, botosei si sosetute de bebe, iar peste capac am pus un material si au aratat foarte fain in decor.


Daca vreti sa organizati un Baby Shower sunt resurse nelimitate pe internet, trebuie doar sa aveti timp sa cautati, iar apoi sa continuati prin folosirea imaginatiei. La acest baby shower am facut si multe jocuri specifice, care au adus multe zambete si rasete.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...