joi, 9 august 2012

Asezarea invitatilor

Tabloul cu asezarea invitatilor la mese spune multe despre nunta ta! Noi nu am avut o asemenea prezentare a salii si a invitatilor, ci doar cativa oameni care te indrumau spre locul tau in sala. Dar acum, rasfoind ideile, mi-ar placea sa fi avut. Daca va place lucrul manual puteti confectiona destul de usor un astfel de tablou sau ceva mai ingenios. 


Cea mai intalnita prezentare a salii de nunta este cea in cadrul unei rame de tablou. Puteti gasi o rama vintage si sa o vopsiti sau retusati putin. Cel mai simplu este sa inramati o foaie cu asezarea meselor in sala de nunta si locul fiecarui invitat. In poza de mai sus se foloseste o astfel de rama, dar care are o oglinda pe care sunt lipite cartonase cu mesele, numarul lor si invitatii. De asemenea, o simpla fundita la fiecare cartonas aduce un plus de eleganta.
O alta idee ar fi sa folositi rame mai mici lipite pe un carton sau o rama de pluta. In poza de mai sus sunt folosite rame de diverse marimi, forme si culori, pe cand in cea de mai jos sunt rame identice. In functie de stilul nuntii, puteti alege una dintre aceste metode.Colivia poate fi regasita in mai multe circumstante in cadrul unei nunti, aranjarea invitatilor fiind una dintre ele. Iar in poza de mai jos, aveti un tablou mai deosebit, care se poate face manual si care cu siguranta va fi observat.
Alte elemente care pot fi folosite sunt geamurile sau usile. Puteti sa lipiti lista cu mesele si invitatii pe acestea, puteti scrie direct pe acestea sau puteti sa le folositi doar ca si decor. Parerea mea este ca aceastea se potrivesc la o nunta in aer liber.Nu se putea sa nu mentionez tabla de scris cu creta! Se ia o tabla, niste creta alba sau colorata si se foloseste imaginatia. Pe langa lista simpla cu invitati puteti adauga desene, comentarii sau orice altceva.Pentru nuntile pe tema calatoriilor am o sugestie: folositi harti! Fie ca este harta lumii, harta zonei unde se tine nunta sau harta unui metrou. Pentru o nunta mai rustica, se adapteaza si tabloul cu asezarea invitatilor. 


Daca va doriti ca acest tablou sa iasa cu adevarat in evidenta, trebuie sa fiti ingeniosi. In poza de mai sus, asezarea invitatilor este facuta pe tabla de joc Monopoly. Mai jos aveti Tabelul periodic folosit la organizarea salii de nunta.O ultima idee, foarte simplu de realizat si nu foarte costisitoare. Luati atatea ghivece de flori cate mese aveti in sala de nunta, scrieti numarul fiecarei mese pe unul din ghivece si implantati betisoare cu numele invitatilor in ghiveciul corespunzator.

Tabloul asezarii invitatilor la nunta poate spune ca va urma o nunta eleganta sau ca sunteti un cuplu ingenios si vesel. Oricare ar fi situatia, alegeti ideea care va reprezinta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...