miercuri, 4 iulie 2012

Produse pe stoc - baloane de sapun si pungi de hartie ca marturii

Am primit marfa si vesti bune! Doua dintre modelele de baloane de sapun sunt la oferta si costa acum doar 2 lei/ bucata. Este vorba de urmatoarele modele: Modelul 05DS (Marime: 11 cm, Continut: 4,14 ml), sub forma de eprubeta, care in partea de sus are diverse modele ( fundita, inimioare, verighete sau porumbei in relief pe capacul sub forma de inima) si Modelul 07DS (Marime: 5 cm, Continut 17,7 ml), sub forma de borcanas, care poate fi accesorizat in multe feluri. Mai jos am insiruit o selectie de poze de la alte evenimente in cadrul carora au fost prezente si balonasele de sapun, acestea fiind decorate astfel incat sa se potriveasca.


De asemenea am mai primit si pungulite de hartie, Modelul 03DS, la 1 leu/ bucata, Marime: 7cm x 7cm x 5 cm. Aceste marturii sunt foarte incapatoare, foarte usor de asamblat si se pot accesoriza pe tema nuntii, culoarea nuntii sau cu o urare din parte mirilor.
\

Mai jos este o poza de la un bridal shower la care am participat (despre care puteti citi aici si aici) la care fiecare invitata a primit una dintre aceste pungulite de hartie, care au fost decorate cu doua inimioare.


Aceste mici cadouri nu sunt doar pentru nunta. In Romania inca nu este un obicei prea intalnit, dar de exemplu in America, se dau mici atentii invitatilor la orice petrecere (zi de nastere, baby shower, bridal shower, etc). Vreau sa va arat cateva idei de decorare acestor cutiute (Favors) de la care puteti fura idei.
Aceste produse, avand in vedere ca sunt pe stoc, se pot livra in aceeasi zi sau ziua urmatoare. Asa ca nu ezitati sa ma contactati pentru comenzi sau cu alte intrebari.


Sursa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 1011  


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...