joi, 26 iulie 2012

Pom-Pom


Pom-pomurile sunt o noutate pentru decorurile de nunta de la noi, dar foarte populare in alte tari. Avand in vedere ca sunt foarte usor de facut, va incurajez sa fiti primii din grupul vostru de prieteni care decoreaza cu pom-poms la nunta sau la alte petreceri.


Cel mai des, pom-pom-urile sunt folosite agatate de tavan in sala de nunta, agatate deasupra mesei de dulciuri sau la masa mirilor. Dar, intotdeauna exista si alte variante! Cum este decorul din poza de mai sus, o vaza cu bile din acestea. Sau ideea din poza de mai jos: decorarea marturiilor/ cutiutelor de nunta cu mici pom-poms. Mai mult, prezenta acestora pe toate mesele, ofera culoare salii. 


Pom-pom-urile pot fi din mai multe materiale, cel mai des intalnite sunt cele din tissue paper. Acest tip de hartie nu este prea intalnit in Romania, dar am vazut ca se poate inlocui cu servetele care au mai multe straturi si se desprinde fiecare strat separat. Aveti mai jos un scurt tutorial despre aceste simple si simpatice decoratiuni.Preferatele mele sunt pom-pom-urile din ata. Defapt aveti nevoie de ate de tricotat, putin mai groase, care se gasesc la magazine de specialitate. Voi reveni in postarea urmatoare cu un tutorial, despre cum se fac pom-pom-urile din ata.


In ultimul rand, va prezint si niste pom-pom-uri de tul sau voal, foarte dragute si elegante. Puteti folosi diverse materiale, regasite si in alte decoruri de la nunta pentru a crea pom-poms.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...