marți, 17 iulie 2012

Nunta pe tema calatoriilor


O prietena care se casatoreste anul acesta a ales ca si tema a nuntii: calatoriile. A pornit cu multe idei faine si unice! Pentru ea, dar si pentru ceilalti dintre voi care va ganditi sa alegeti aceasta tema pentru nunta sau o alta petrecere, am adunat cateva idei. In primul rand, sa ne gandim la cateva elemente care ne duc cu gandul la calatorii: harti, valize, globul pamantesc, plicuri, timbre, bilete de tren sau avion. Puteti alege sa folositi diverse combinatii intre acestea si alte lucruri care va reprezinta.


Puteti confectiona singuri florile de hartie folosite in fundalul pozelor de mai sus si de mai jos, dupa tutorialul de aici. Combinati culorile nuntii cu cateva flori facute din harti, ziare sau alte foi pe tema calatoriilor.Daca doriti o nunta pe tema calatoriilor va trebui sa faceti putin lucru manual, deoarece nu se prea gasesc in comert aceste decoratiuni. Dar, multe dintre cele prezentate mai jos sunt usor de realizat. Binenteles ca nu va apucati sa construiti globul pamantesc, acela se poate cumpara, dar multe dintre celelalte decoratiuni le puteti face foarte usor.Din nou intalnim flori din hartie, de data aceasta putin mai micute. Daca doriti sa folositi mai multe elemente, puteti face moristi de vant de dimensiune redusa si adunate intr-un "buchet". 
In ceea ce priveste marturiile care s-ar potrivi, eu zic ca sunt cele sub forma de caleasca. Cutiutele (favors) oferite invitatilor raman o perioada lunga in casa lor si cu singur nu vor uita nici tema nuntii cu astfel de marturii. 

Modelul 20EB
Pret: 3 lei/ bucata

Modelul 26EB
Pret: 1,5 lei/ bucata

Ca si completare a aspectului meselor de nunta, va sugerez suportul sub forma de felinar. Pret: 20 lei/ bucata

Pana la urma, se pare ca am gasit destul de multe idei pentru o nunta pe tema calatoriilor. Cei care aveti planuita o nunta anul acesta, trebuie sa va apucati de treaba. Si nu uitati sa impartasiti si cu noi cum a iesit.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...