joi, 5 iulie 2012

Inspiratie de nunta

Din cand in cand gasesc cate o nunta cu asa de multe elemente unice si captivante ca nu pot rezista sa nu va arat si voua. De data aceasta am preluat imaginile de pe site-ul Green Wedding Shoes, un loc foarte bun pentru cei care cautati idei de nunta si nu numai. 


Imi place foarte mult ca au folosit litere de la jocul Scrabble! Pentru cei care cititi blog-ul cred ca ati observat deja lucrul acesta. :) Nu am mai intalnit ideea asta inainte: locul mirelui si al miresei si numele lor sa fie scrise pe o placa de joc, cu litere din joc. Ei si-au scris numele, mie mi-ar placea mai mult sa scrie Mireasa si Mire. 


Nu as putea sa va spun de unde au facut rost de dulapiorul acesta super dragut, dar arata ca si cele de la biblioteca in care iti cauti tot felul de carti. Oricum, cred ca ideea aceasta au vrut sa o sugereze, avand in vedere si rafturile cu carti din spate. Invitatii puneau felicitarile sau plicurile cu bani in unele sertarele, iar altele erau pline cu bunatati! O idee simpla si ieftina: folositi fructe la asezarea invitatilor. In poza de mai sus observati ca ei au folosit lamai pentru a aseza musafirii, iar in dreapta este o rama de la Ikea, foarte draguta cu doar 3,99 lei. Am mai vazut la alte nunti ca au folosit mere in care au infipt un betisor de frigaruie pe care era lipit un cartonas cu numele invitatului care statea acolo. Adaptati in functie de culoarea nuntii si fructele de sezon.


Tortul nu mi se pare cel mai fain, adica nu l-as alege pentru nunta mea, dar mi se pare distractiv. Imi plac nuntile care ii reprezinta pe miri si ma bucur de ele!


Furnizori:
Venue: Ceremony- First United Methodist Church of Pasadena, Reception- Cravens Estate
Photography: Heather Kincaid Photography – you can see even more from their wedding here on her blog :)
Event Design + Coordination: Esther Kim of My Bride Story
Floral Design: Hannah Koo Designs  
Invitations/Paper Goods: Digital Proofs by Dolcifini (via Etsy); (Maps drawn by bride)
Cake: Pheonix Bakery Catering: The Kitchen for Exploring Foods
Rentals: Arcadia Party Rentals  Lighting: Events Plus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...