luni, 28 mai 2012

Urari pentru viata

Voua va plac surprizele?! Mie imi plac foarte mult! Iar atunci cand astept sa se intample ceva sau un eveniment, sunt asa de incantata. Vreau sa va prezint azi o idee care se poate adapta mai multor evenimente si care are legatura cu surprizele. Cu trei ani in urma am organizat bridal shower-ul unei prietene si unul dintre jocuri a fost acesta: fiecare invitata primea un plic pe care era scris un eveniment din viitor, in principiu, evenimente legate de nunta si viata de familie. Cateva exemple de evenimente ar fi: dimineata nuntii, prima zi din luna de miere, prima data cand faci mancare ,prima certa cu sotul sau cand afli ca esti insarcinata. Invitatele trebuiau sa scrie o scrisoare pe care viitoarea mireasa sa o citeasca la momentul descris pe plic. Apoi am inchis plicurile si i le-am inmanat miresei, care le-a citit rand pe rand cand ajungea in situatia respectiva.

Aceeasi idee se poate folosi si in cadul nuntii intr-un mod foarte interesant. La fiecare masa sa lasati un caiet de amintiri, iar invitatii trebuie sa va scrie o urare pentru aniversarea de X ani, X fiind numarul mesei respective. De exemplu, invitatii asezati la masa numarul 1, va vor scrie urari pentru aniversarea de 1 an de la nunta; pe cand cei de la masa numarul 8 vor avea urari pentru aniversarea de 8 ani de la nunta. Mi se pare foarte fain ca se pastreaza suspansul, in fiecare an asteptand sa vezi ce te urari te mai asteapta. 
Aceasta idee se poate adapta, dupa cum spuneam la inceput, evenimentului, numarului de invitati, situatiilor ce vor fi intalnite de miri in viitor si asa mai departe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...