vineri, 4 mai 2012

Scrapbooking (2)

In aceasta postare vreau sa va prezint albumul meu de nunta. Adevarul e ca dupa nunta am printat multe poze, pentru noi, pentru parinti si nasi, pentru invitati si asa mai departe. Si intr-un fel m-am saturat sa vad tot aceleasi poze, asa ca am luat o pauza si doar dupa aceea m-am apucat sa fac scrapbook-ul. Dupa ce m-am apucat, la un moment dat nu mai aveam idei, asa ca faceam doar cate o pagina pe zi sau asa. E bine daca vreti sa faceti un scrapbook de nunta sa nu amanati foarte mult, deoarece apoi ajungeti sa nu-l mai terminati.


Cred ca trebuie sa existe o combinatie intre pagini cu foarte multe poze si accesorii si pagini mai lejere, cum e cea de mai sus. Nu incercati sa le faceti pe toate la fel, sau sa aiba acelasi numar de poze.


In poza de mai sus am folosit o sfoara simpla alba si asa mult imi place cum arata niste noduri simple. Vreau sa va incurajez sa fiti creativi si sa folositi ce aveti la indemana: sfoara, panglici, nasturi, stampile din fructe sau orice altceva.


Incercati sa folositi poze de diferite marimi si dimensiuni. Daca nu le printati de diferite marimi puteti sa le taiati in functie de ce decor aveati sau daca e prea mult spatiu intr-o parte sau alta. Se potrivesc mai bine pe pagina daca sunt diferite si poti jongla mai mult cu designul.


Eu am facut fiecare pagina a albumului pe teme, intr-un fel. De asemenea, am urmat si cursul cronologic al evenimentelor. Am facut o pagina cu pregatirea de la salon, una cu fetele, domnisoarele de onoare, una cu familia miresei, alta cu cea a mirelui si asa mai departe.


Am vrut sa am o pagina cu sala, decorul, masa de dulciuri si alte detalii, ca sa nu le uit si pentru cei care nu au  fost prezenti si ma intreaba cum au fost.
La finalul albumului am facut o pagina cu un model de invitatie, un model de marturii, un numar de masa si un model de premiu. Pe o alta pagina mi-am pus toate felicitarile primite, deoarece altfel nu cred ca m-as fi uitat eu ulterior la ele.


Cand ma uit la album dupa o vreme intotdeauna ma bucur ca l-am facut si e o amintire despre care povestesti multa vreme, asa ca e fain sa ai si un album de prezentat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...