vineri, 18 mai 2012

Elemente surpriza

Sunt cateva piese decorative foarte intalnite la nunti in ultima perioada, dar si foarte dragute. As dori sa discutam despre unele dintre ele. As imparti aceste elemente surpriza in doua categorii: piese vechi si piese noi. Dintre cele vechi, oldies sau vintage ar fi: masina de scris, geamantane, valize sau aparate foto. Dintre cele noi, care de altfel pot fi si ele vechi, dar de obicei se cumpara noi, sunt: colivii, cufere, biciclete sau felinare. Binenteles ca nu se recomanda sa folositi toate aceste obiecte la decorul nuntii, dar puteti selecta pe cele care va reprezinta. Mai mult, fiecare dintre aceste obiecte poate fi folosit in mai multe feluri, pentru a se potrivi perfect in decorul general si cu felul de a fi a mirilor. 


Felinarele pot fi folosite ca si decor principal pe mese (centerpiece), pe masa de amintiri sau cea de dulciuri, pe aleea de la intrare sau pe culoarul din biserica. Daca nu vreti sa puneti lumanari inauntru, puteti sa le decorati cu flori sau lumanari false. Pentru cei pasionati de biciclete, am o veste buna: bicicletele sunt foarte intalnite in decorul de nunta. Puteti sa faceti un decor in jurul lor si pe ele ca si in poza de mai sus sau puteti sa faceti o sesiune foto cu bicicleta, ca si in pozele de mai jos. O alta idee ar fi sa folositi tema bicicletelor si pe tort. Daca doriti, am vazut si invitatii de nunta cu biciclete si erau foarte dragute.

Am ales poza de mai sus pentru felul in care este incorporat aparatul foto in decorul de pe masa de amintiri. Alaturi gasim si colivia si un cufar vechi. In poza de mai jos, aparatul foto vintage este folosit ca decor pe una dintre mese, alaturi de globul pamantesc si niste carti. As zice ca tema nuntii era calatoriile.Coliviile sunt un decor foarte dragut si pentru casa, doar ca sunt putin scumpe. Acestea pot fi decorate cu flori in foarte multe feluri si din nou, puse pe masa de amintiri, cea de dulciuri, pe mesele invitatilor sau pe culoarele de la intrare in sala de nunta. In poza de mai jos, urarile invitatilor sunt stranse intr-o colivie.Masina de scris este unul dintre elementele mele preferate, de aceea am folosit-o si la nunta noastra. Mi-a placut foarte mult faptul ca invitatii ne-au chiar scris urari la masina de scris si ca avem poze faine cu aceasta.
Valizele si geamantanele... Foarte trendy si pe buna dreptate. Cred ca pozele vorbesc de la sine si sugereaza toate utilizarile posibile ale acestora.


Daca mai aveti sugestii de elemente surpriza la o nunta, va rog sa le scrieti in comentarii. Mi-ar placea mult sa impartasim idei!


Sursa 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,111213
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...