luni, 21 mai 2012

Cum aleg marturiile?!

Marturiile (favors sau cutiute) nu sunt intalnite la toate nuntile si cred ca din mai multe motive: din dorinta de a economisi bani, din necunostinta, din dezinteres sau din cauza ca mirii nu gasesc modelul perfect. Cred totusi ca aceste cutiute sau pungulite sunt o amintire foarte placuta pentru invitati si o amintire care ramane pastrata in casele lor mult timp. Asadar, cum alegem marturiile? Un indiciu ar fi culoarea sau culorile nuntii. Daca nu gasiti ceva pe culorile nuntii, alegeti un model care va place pe o nuanta neutra si accesorizati cu o panglica, de exemplu, de culoarea nuntii. Va dau un exemplu ma jos, cu pungulitele model 03DS la 1 leu/ bucata. Acestea sunt albe simple, asta insemnand ca se pot adapta nuntii indiferent de culoare. Puteti aduga un abtibild, o panglica, niste nasturei sau scoici, un mesaj de multumire sau cu data nuntii. 

Am observat ca in ultimul timp se poarta nuntile in mai multe culori sau chiar curcubeu. Imi place ideea si mi se pare ca e mai usor de planuit (poate nu e asa deloc, dar asa mi se pare). Pentru astfel de nunti puteti folosi galetuse de culori mixte sau saculeti de organza in mai multe culori.

 Un alt criteriu ar fi marimea cutiei: daca oferiti invitatilor si prajitura la plecare, puteti alege un model mai mic de marturii; daca doriti un model mai mare de marturii si nu gasiti, puteti oferi impreuna un set de mire si mireasa; pe langa clasicele variante, puteti alege sa oferiti si atentii mai deosebite: un cd cu povestea voastra, un borcan cu miere, o rama de poze, sau altele. 
Set de cutii: mire si mireasa

Marturii mai micute

De multe ori mirii iau in considerare si culoarea salii cand aleg marturiile sau stilul localului, pentru a avea un decor coerent. Unii miri doresc o nunta ca in povesti si foarte sofisticata; pe cand altii vreau ceva lejer la care oamenii sa se simta bine. Oricare ar fi cazul, marturiile trebuie adaptate stilului nuntii.
Chiar daca nu la toate nuntile se ofera marturii, eu cred ca aceasta mica investitie merita pentru ca invitatii sa ramana cu o amintore placuta, dar si cu ceva de dus acasa. Va asteptam la cumparaturi!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...