marți, 10 aprilie 2012

Produse pe stoc

Am primit cateva produse din oferta noastra si voiam sa va spun celor care aveti nevoie mai urgenta de ele ca din acestea se pot expedia ziua urmatoare comenzii. In primul rand, avem cutiute miri si mirese pe stoc, din modelul acesta:

In al doilea rand, avem mai multe modele de pungulite de organza. Aceste pungulite sunt excelente si pentru altfel de evenimente unde doriti sa oferiti invitatilor o mica atentie sau amintire. Puteti sa puneti in ele bomboane (mai mici sau mai mari), un souvenir sau chiar un mic biletel. Avem doua marimi: cele mici au 6cm x 9cm, iar cele mari 9cm x 12 cm. Cateva dintre ele sunt intr-o singura culoare, altele au imprimeuri, iar modelul argintiu este opac. Puteti vedea toate modelele aici. De asemenea, puteti opta pentru un set mixt de culori pentru o nunta mai vesela. Vreau sa va spun ca si aceste pungute arata mult mai fain in realitate decat in poze si culorile sunt foarte dragute.
In al treilea rand as vrea sa va prezint doua modele de caiete/ Guestbook-uri si un pix pentru masa de amintiri.

In ultimul rand, vreau sa va arat niste funde care arata foarte festiv si sunt foarte simplu de facut. Ele vin impachetate dupa cum se vede in poza de mai jos in partea dreapta, se trage de un snur si se strange panglica, formand aceasta funda.

In poza de mai jos aveti si o sugestie de prezentare, pe scaunele mirilor, alaturi de niste tul sau alte tipuri de materiale. 

Sper ca va plac produsele noastre si nu ezitati sa imi scrieti daca aveti intrebari!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...