joi, 12 aprilie 2012

Pretuieste amintirile

In ziua nuntii esti asa de plin si ocupat cu toate activitatile ca de multe ori nu apuci sa vorbesti cu toti invitatii si cu siguranta nu ai timp sa asculti urarile, aprecierile si cuvintele frumoase pe care au sa ti le spuna. De aceea s-au inventat Caietele de amintiri / Guestbook-urile. Pe langa celelalte detalii cu rochia, pantofii, marturiile si prajiturile, trebuie sa va ganditi si la partea aceasta. Pornind de la ideea unui caiet frumos decorat, au aparut si alte modele mai neconformiste. As vrea sa va prezint cateva care mi se par foarte dragute!

In primul rand, clasicul caiet/ guestbook, de care va oferim si noi!

In al doilea rand, puteti folosi o rama de poze cu o margine alba mai lata pe care invitatii sa se semneze sau sa scrie o scurta urare.
O sticla inchisa la culoare si un pix argintiu pot face minuni si pot fi o amintire foarte frumoasa de la nunta, pe care sa o pastrati chiar pe un raft in casa.
O metoda foarte economa de a aduna urari la nunta este cea de mai jos, pe care o prietena de a mea a pus-o in practica si a iesti super!
Continuam cu metode ieftine: pastreaza pietre de amintire.
Urmatorul model i s-ar potrivi fratelui meu, Dani; ii plac foarte mult puzzle-urile si l-ar reprezenta sa aiba inramat in casa unul cu urarile de la nunta. 
Un model despre care am mai vorbit este: invitatii scriu urarile pe o bucata de hartie (inimioare in cazul de mai jos) si apoi acestea sunt agatate undeva, puse intr-un bol mai special, intr-o cutie postala, agatate intr-un pomulet sau alte idei. 
Mai sunt muuuulte idei si desigur ca fiecare se poate gandi la una care i se potriveste; va mai spun cateva: pe o farfurie sa adunati semnaturi, pe un disc de vinil, pe bucatele de sticla sau oglinda sau la masina de scris. In final, vreau sa va prezint piesa de rezistenta!!! Nu are nevoie de nici o introducere si sper sa va impresioneze la fel de mult cum m-a impresionat si pe mine!


Nu asteptati sa treaca ziua nuntii, ci incercati sa o pastrati in inimi si prin amintiri cat mai mult!Surse: 12345


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...