marți, 24 aprilie 2012

DIY Treci pe sfoara - vaza

Vreau sa va prezint in cateva postari cate lucruri super puteti face cu sfoara. Toate acestea sunt usor de facut si ieftine. Daca sala unde va avea loc evenimentul e eleganta, puteti "elegantiza" si produsele, folosind ate mai elegante sau vopsindu-le cu un spray. 
Azi va voi prezenta cum sa acoperiti o sticluta in sfoara, transformand-o astfel intr-o vaza speciala si foarte prezentabila. Mi se pare ca arata foarte dragut ca decor pentru acasa, eu am pus-o pe masuta de cafea din livingroom si se potriveste foarte bine.
Avem nevoie de o sticla, sfoara si aracet. Pentru inceput, infasurati sfoara in jurul sticlei, foarte strans. Pentru a fi mai usor, puteti lipi capatul sforii ca sa nu se desfaca.

Apoi, cu o pensula, acoperiti cu aracet sfoara. Aracetul folosit de mine este destul de concentrat, astfel ca a deschis putin culoarea sforii. Va recomand sa diluati putin aracetul daca acesta e mai gros.


Cam asa arata partea de jos a sticlei acoperita in sfoara. 


Pentru parte de sus a sticlei am folosit sfoara alba pentru o portiune, iar apoi am revenit la cea maro. Puteti intercala cu ce culori vi se potrivesc de sfoara pentru nunta sau casa dumneavoastra. 


Acesta e produsul finit realizat de mine si imi place cum a iesit! Daca nu prea sunteti cu lucrurile facute manual, acesta e proiectul perfect cu care sa incepeti! Foarte simplu, putin costisitor, nu puteti sa gres si apoi ramane la vedere!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...