luni, 26 martie 2012

Scrapbooking (1)

Ce ma bucur ca am ajuns la subiectul acesta: scrapbooking! Cred ca am spus si anterior ca este una din pasiunile mele si as vrea sa va molipsesc pe cat mai multi. Scrapbookingul presupune crearea unor pagini de album cu poze si multe accesorii. Multa lume imi spune ca nu se apuca de scrapbooking pentru ca in Romania  nu gasesti cele necesare: foi, stampile, abtibilduri, etc. Parerea mea e ca atunci cand nu ti se da totul mura-n-gura esti mai inventiv si cauti solutii alternative. Daca numai cumperi lucruri si le lipesti una langa alta nu mai e asa interesant. Incercati sa folositi tot ce aveti la maxim! In plus, au inceput sa apara si la noi magazine de crafturi care mai au si chestiide scrapbooking si de asemenea sunt magazine on-line care au multe lucruri de genul. Vreau sa va prezint acum cateva pagini din albumul meu de logodna si sper sa va placa.
 
 Fratiorii mei: Anca & Viorel si Dani
Domnisorii de onoare 

De multe ori cand vreau sa ma apuc de un album parca nu am nici o idee, asa ca folosesc cartile de scrapbooking ca si inspiratie; desi niciodata nu iese ca si acolo, ci personalizez pagina. Cartea mea preferata este aceasta, Encyclopedia of Scrapbooking, si daca intrati pe acest link puteti sa vedeti cateva pagini din ea. Pe de alta parte, va trebuie un album de scrapbooking, un album care nu are paginile impartite pentru a baga pozele. Va recomand albumele cu folie, in care se introduce pagina, nu cele cu pagina de hartie expusa, deoarece in timp s-ar putea sa se desprinda unele piese decorative daca nu sunt protejate si sustinute de folie. Daca va pricepeti la crafturi puteti sa va confectionati un album din foi de carton taiate la dimensiunea dorita, prinse cu sfoara sau spiralate sau puteti folosi si un dosar mai frumos.
La noi la nunta am folosit doua din scrapbook-urile facute de mine ca si decor pe masa de amintiri. Foarte multi invitati le-au apreciat si ne-au spus-o. Cu o parte din invitati te vezi mai rar: la nunti si alte evenimente, si un astfel de album poate sa le prezinte acestor invitati povestea voastra de dragoste. Cei mai apropiati voua poate le vor admira cu nostalgie si dupa obiceiul mamei mele, le vor rasfoi de nenumarate ori. Va doresc spor la scrapbooking!Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...