marți, 20 martie 2012

Nunta perfecta

Am descoperit o nunta care dupa parerea mea e foarte aproape de perfectiune. Vreau sa impartasesc cu voi poze de la aceasta nunta ca sa luam idei. Adevarul e ca unele lucruri nu sunt greu de pus in practica, trebuie doar sa-ti vina ideea.
In primul rand, un perete cu tablouri si rame pentru poze. Ce fain!


Apoi sa trecem la masa de dulciuri despre care am vorbit si ieri. Imi place sa ma uit la detaliile nuntii...

Valizele sunt foarte la moda, asa ca mergeti in podul bunicilor si cautati bine!

Suport pentru bomboniere: carti! Super. Observati ca bomboanele sunt pe culorile  nuntii: galben si negru. Fiecare vas are "etichete" care explica ce tip de bomboane sunt, etichete prinse pe un bat de frigaruie sau cu o panglica. Ati putea folosi si inimioare pe care se scrie cu creta, ca si acestea.


 
Ce idee tare! Folositi un cantar mai vintage ca si suport pentru bomboniere sau alte vase. Masa de amintiri, simpla dar eleganta.


Un loc de relaxare pentru invitati. Aruncati pe acolo 2-3 perne decorate special pentru nunta si dintr-o data se schimba atmosfera si aspectul.


Asezarea invitatilor la mese.

Din nou tema ramelor. Imi plac nuntile care au o tema si o regasesti in diferite detalii pe care nu toti le observa.


Binenteles ca am apreciat si literele de la Scrabble.

Si in final, un proiect destul de simplu de facut, dar foarte dragut. Regasim in poze niste rame vintage, inscriptia Bride sau Groom in ele si o fundita mare. Culorile de inspiratie: galben si negru sunt peste tot, in toate detaliile, nefiind insa prea strindente.


Va invitam sa achizitionati accesorii unice pentru nunta (marturii, balonase, suporti, numere de masa si altele) de la Detalii de nunta si apoi sa va puneti imaginatia la lucru!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...