miercuri, 22 februarie 2012

Cat de importante sunt detaliile? Foarte!

Am observat ca atunci cand iti pregatesti nunta, te gandesti la fiecare mic detaliu. Adevarul e ca nu toti invitatii observa efortul tau, dar fiecare observa cate ceva: daca nu decoratiunile de pe mese, poate cutiutele cu bomboane, sau masa de amintiri si cu siguranta toti observa masa de dulciuri. Cateva sugestii de obiecte pe care le puteti folosi pe masa de amintiri: masina de scris, felinare, colivie, lumanari, baloane de sapun cu tematica de nunta (gasiti aici cateva modele ). Eu am pus si doua scrapbook-uri (scrapbooking-ul e pasiunea mea) cu noi doi si au fost foarte de succes! Mai puteti pune o invitatie si cate un model de marturii.

Masa de dulciuri (candy bar) a inceput sa fie prezenta la tot mai multe nunti. Foarte tare! Adevarul e ca nu multa lume apuca sa o vada plina, sau cum o aranjezi tu initial. Cred ca important e sa fie bomboane bune si de mai multe tipuri. Vasele sunt cel mai scump lucru de pe aceasta masa, asa ca daca puteti imprumutati sau inchiriati in loc sa cumparati numai pentru acest eveniment. Daca va e teama ca nu stiti sa le aranjati, sau nu aveti bomboane colorate potrivite, nu va faceti probleme, do your best si cu siguranta lumea va lua cu asalt masa!

Numarul mesei sau lista invitatilor de la masa respectiva sau meniul pot fi prezentate in mai multe feluri. Cel mai simplu este sa printati pe un carton, pe care il indoiti in doua. Sau puteti sa folositi o rama de poze, nu neaparat acelasi model la toate mesele. Noi am avut un suport sub forma unui copil/ingeras, iar numerele le-am facut impreuna cu prietenele mele intr-o seara foarte distractiva, cu tehnica quilling (sper ca asa se scrie :) ). Pe spatele numerelor am lipit si lista invitatilor de la masa respectiva.
Numerele meselor
Meniu
Suport pentru numarul mesei sau numele invitatilor
la 10 lei/buc.

la 20 lei/ buc.

la 30 lei/set.


Va doresc sa nu va stresati pentru detalii, ci sa le pregatiti cu pasiune!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...